More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

На кои платформи е достапен HBO GO?

HBO GO е достапен на голем број на платформи и уреди чиј број постојано се зголемува. Во моментов, услугата можете да ја користите на: PC & MAC компјутери, Apple iPhone и iPad, Андроид паметни телефони и таблети, Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android Smart TV како и Sony PlayStation 4. Исто така HBO GO поддржува и Apple TV 4, Airplay и Chromecast.