More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Кои Самсунг паметни телевизори се поддржани?

HBO GO ги поддржува сите Samsung Smart TV уреди со Orsay или Tizen оперативни системи кои се произведени 2014 година или подоцна.