More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Кои десктоп пребарувачи се поддржани?

HBO GO може да се користи на Mac и PC компјутери, а поддржани се најновите верзии на пребарувачите Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari. Пребарувачот Internet Explorer не е поддржан.