More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Кои десктоп оперативни системи се поддржани?

До HBO GO можете да пристапите преку десктоп компјутер или лаптоп преку следните оперативни системи: Microsoft Windows 7 или понова верзија, Apple MacOS Snow Leopard или понова верзија. Linux оперативните системи не се поддржани.