More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Кои Apple уреди се подржани?

Поддржани се сите iPhone, iPad и iPod Touch уреди кои користат iOS 12.2 или понова верзија. Во HBO GO може да уживате и со 4. генерација на Apple TV.