More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Кои Android уреди се поддржани?

HBO GO апликацијата е достапна на Android телефони и таблети од сите поголеми производители. Потребно е да имате OS верзија 8.0 или понова.