More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Како да ја активирам мојата Smart TV апликација?

За да ја активирате апликацијата на ТВ уред или конзола следете ги следните чекори: Стартувајте ја апликацијата на ТВ уред или конзола 2. Одберете ја опцијата „Најава“ 3. Ќе се појави код за активација 4. Без да ја гасите апликацијата, ве молиме пристапете до страницата за активација преку веб пребарувач на компјутер или мобилен уред 5. Најавете се или активирајте ја вашата претплата 6. Внесете го кодот за активација и почекајте вашиот уред да добие автентикација. Процесот на активација може да трае неколку секунди од моментот на внесување на кодот за активација.