More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали можам да користам HBO GO со помош на Chromecast?

Да, HBO GO поддржува Google Chromecast на iOS, Android и Chrome пребарувач. Откако ќе се поврзете со вашиот Chromecast, ќе можете да ги гледате содржините на вашиот тв уред и да го користите мобилниот телефон како далечински управувач.