More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали можам да ги поврзам мојот компјутер и телевизор за да гледам HBO GO?

Да. Ако имате HDCP конекција со HDMI кабел и ТВ уред кој ја поддржува таа функција, тогаш можете да го поврзете компјутерот со ТВ уредот и да ги гледате HBO GO содржините. Исто така, можете да користите и AirPlay кој овозможува стриминг на HBO GO содржини директно на вашиот Apple TV. HBO GO нуди поддршка и за Chromecast.