More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Содржината не може да се преземе. Зошто?

Фунцкијата Преземање засега е достапна само на Андроид уреди со оперативен систем 5.0 или понов, како и iOS мобилни и таблети со iOS 10.3 или понова верзија. Ве молиме проверете дали ја имате инсталирано најновата верзија на HBO GO апликацијата за да може да преземете содржини.