More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Како функционира опцијата „Мој избор“?

„Мој избор“ овозможува креирање на сопствена листа на серии и филмови кои би сакале да ги гледате додека се достапни на HBO GO. Кога ќе го најдете саканиот наслов, кликнете на „Додади“ за да го ставите тој наслов во листата (на одредени уреди е наведено само како „Мој избор“). Опцијата дозволува да додадете неограничен број на наслови. Ако се префрлите на детски начин на работа, на листата ќе се прикажат само оние наслови кои одговараат на поставената старосна граница. Сите наслови ќе останат во Мој избор додека не ги отстраните или додека не истече лиценцата за прикажување. Сите наслови кои се додадени повеќе од 60 дена во списокот ќе бидат отстранети автоматски.