More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали може да симнам содржина и да ја гледам без интернет?

Да, содржините може да ги симнете на Android мобилни телефони и таблети кои имаат Android OS 8 или понова верзија, како и на сите iOS мобилни телефони и таблети кои користат iOS 13 или понова верзија.
Може да преземете до 25 наслови за гледање без интернет. По преземањето, насловот ќе може да го гледате во следните 30 дена. Откако ќе почнете со гледање на еден наслов имате 48 часа да го изгледате пред да биде избришан. Преземените наслови може да ги гледате колку пати сакате сè до истекување на можноста.