More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали можам да ги симнам содржините и да ги гледам без интернет?

Да, функцијата за преземање е поддржана на Андроид мобилните уреди и таблети со Android OS 8 или понова верзија, како и iOS мобилни и таблети со iOS 13 или понова верзија.
Може да преземете до 25 наслови за офлајн гледање. По преземањето, содржините мора да се изгледаат во период од 30 дена. Апликацијата ќе ви покаже уште колку време имате пристап до преземените содржини.