More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Ја заборавив лозинката. Како да добијам нова?

Ако сте ја заборавиле лозинката, одберете „Заборавена лозинка“, опција која се појавува кога се најавувате. Лозинката ќе може да ја ажурирате преку линкот кој ќе биде испратен на e-mail адресата со која сте се регистрирале на HBO GO.