More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Имам Андроид уред и сè уште имам проблеми со гледање на содржините. Зошто се случува тоа?

Со оглед дека Андроид оперативниот систем се користи од многу прозиводители, се случува понекогаш уредот да има поставки кои не дозволуваат да се стартува содржината. Ве молиме обратете се до нашата служба за корисничка поддршка и објаснете го проблемот. Ние ќе се обидеме брзо да го решиме проблемот на вашиот уред и да ви овозможиме гледање на HBO GO содржините.