More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Добивам порака со грешка кога се обидувам да гледам содржина на мојот десктоп пребарувач. Зошто се случува тоа?

Постојат повеќе причини за појава на пораки со грешка. Ве молиме обидете се да избришете cash и колачиња од вашиот пребарувач и потоа стартувајте ја одново содржината. Проверете дали и на друг пребарувач ја јавува истата грешка. Ако проблемот не се реши, ве молиме контактирајте ја нашата служба за корисничка поддршка.