More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали при директна претплата на HBO GO содржините се исти со линеарните канали?

Не, понудата е различна. Услугата HBO GO се разликува од понудата на HBO. Покрај она што се емитува на HBO, HBO GO ги содржи и сите претходни сезони на HBO серии, голема понуда на други серии, филмови, Дизни и категорија за деца.