More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Како можам да ја откажам претплатата?

Претплатата можете да ја откажете во кој било момент ако влезете во „Поставки“ , одберете „Управување со претплатата“ и потоа одете на страницата за откажување на претплата и кликнете на „Откажи претплата“. Откажувањето е можно само преку пребарувач на десктоп или мобилен уред.