More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали може да ја откажам претплатата за време на бесплатниот пробен период?

Да, претплатата можете да ја откажете кога сакате ако влезете во „Поставки“ , одберете „Управување со претплатата“ и потоа одете на страницата за откажување на претплата и кликнете на „Откажи претплата“. Ако ја откажете претплатата во текот на бесплатниот пробен период, нема да ви се наплати никаква сума од вашата картичка. Откажувањето е можно само преку пребарувач на десктоп или мобилен уред.