More categories

  • Програмска понуда

  • За HBO GO

  • Технички информации

  • Уреди и платформи

  • Начин на плаќање и претплата

  • Решенија за проблеми

Дали можам да го пробам HBO GO бесплатно?

HBO GO не им нуди на новите корисници можност за бесплатен пробен период. Откако ќе се претплатите веднаш ќе добиете пристап до сите наши содржини по цена од 5,99 евра месечно. Без договор. Ако одлучите дека HBO GO не е за вас може да ја откажете претплатата кога сакате.