Програмска понуда

Прашања и одговори во врска со понудата и премиерите на HBO GO.

За HBO GO

Сè што треба да знаете за HBO GO услугата.

Технички информации

Прашања и одговори во врска со техничките функции на HBO GO услугата.

Уреди и платформи

Детални информации за уредите кои се поддржани и начинот како да ја користите услугата.

Начин на плаќање и претплата

Прашања и одговори во врска со претплатата, цените и начинот на плаќање.

Решенија за проблеми

Краток водич за најчестите проблеми со кои се соочуваат корисниците.